I Pipeline production vil vi fortælle kvalitets-historier, som er i øjenhøjde med seerne. Vi vil bevæge, røre og underholde vores publikum, og vi sætter en ære i at formidle indhold, som er vedkommende og relevant.

I 2005 blev fundamentet for Pipeline Production grundlagt med etableringen af Sand TV. På det tidspunkt blev reportagen spået død, men på Sand TV trodsede vi de mange forudsigelser, og insisterede på den gode fortælling. Den gode og velfortalte historie har været i centrum lige siden, og er fortsat signaturen hos Pipeline. Den gode fortælling finder altid vej, lige gyldigt hvem man ønsker der skal se programmerne, ligegyldigt om man distribuerer via flow Tv, digitalt, i Danmark eller til resten af verdenen.

Pipeline producerer i dag Reportage, Livsstil, Dokumentar og Factual entertainment for alle de danske broadcaster. Af programmer kan f.eks. nævnes: ”En stor dag på Godset”, ”Fantastiske Hammerslag”, ”Lys i Mørke”, ”Forført af en svindler”, ”Sig det med Bolig”, ”Lystens Hule”, ”Anja & Heksebørnene” og ”De Unge mødre”. Vi har siden 2005 produceret mere end 1.400 programmer, alle med fokus på kvalitet og den stærke fortælling.

Pipeline er et samlingssted for dedikerede og motiverede medarbejdere. Vi ønsker at være et dynamisk hus med højt til loftet og plads til kreativitet. Vi arbejder for en medarbejderkultur, hvor man tager hensyn og lytter til hinanden, samtidig med at den enkelte udvikler sig fagligt og socialt.

Siden 2005 har virksomheden udviklet sig gradvist, og står i dag som et stærkt og uafhængigt produktionsselskab med et forøget fokus på egen udvikling af programideer til broadcast og digitale platforme. Vi er åbne for samarbejde med alle, der har ideer og er interesserede i nytænkning af formater, reportage, dokumentar og livsstilsprogrammer.

Vi er fokuseret på den udvikling TV-mediet gennemgår i dag, men ikke nervøse for de nye tider. Der vil altid være plads til den gode fortælling.