På Pipeline Production har vi noget på hjertet og vil fortælle kvalitets-historier, som er i øjenhøjde med seerne.

Vi vil bevæge, røre og underholde vores publikum, og vi sætter en ære i at formidle indhold, som er vedkommende og relevant.

Pipeline producerer i dag dokumentar- og reportage-serier, og leverer true crime og krimi-formater og vi laver livsstil, factual entertainment og karakter-drevne serier til alle de danske og udenlandske broadcaster og distributører.

Af programmer kan f.eks. nævnes: ”De Sjældne Danskere”, ”Savmordet”, ”Tillykke I skal have Trillinger”, ”Fantastiske Fund”, ”Forført af en svindler”, ”Politistyrken”, ”Jagten på Den forsvundne By” og ”De Unge mødre”.

Vi har siden 2005 produceret mere end 1.400 programmer, alle med fokus på kvalitet og den stærke fortælling.

Pipeline er et samlingssted for dedikerede og motiverede medarbejdere. Vi ønsker at være et dynamisk hus med højt til loftet og plads til kreativitet.

Vi arbejder for en medarbejderkultur, hvor man tager hensyn og lytter til hinanden, samtidig med at den enkelte udvikler sig fagligt og socialt.

Siden 2005 har virksomheden udviklet sig gradvist, og står i dag som et stærkt og uafhængigt produktionsselskab med et forøget fokus på egen udvikling af programideer til broadcast og digitale platforme. Vi er åbne for samarbejde med alle, der har ideer og er interesserede i nytænkning af formater, reportage, dokumentar og livsstilsprogrammer. Vi er fokuseret på den udvikling Tv-mediet gennemgår og er begejstrede for de nye muligheder. Der er altid et publikum til den gode fortælling.

I efteråret 2020 starter vi en ny fiktionsdivision op og glæder os til at videreudvikle firmaet endnu engang.