På Pipeline Production er det vores mål at fortælle kvalitets-historier, som er i øjenhøjde med seerne. Vi vil bevæge, røre og underholde vores publikum, og vi sætter en ære i at formidle indhold, som er vedkommende og relevant.

Siden 2005 har virksomheden udviklet sig gradvist, og står i dag som et stærkt og uafhængigt produktionsselskab med øget fokus på udvikling af programmer til streaming-tjenesterne.

Pipeline producerer i dag dokumentar, true crime, livsstil og dokudrama til danske og udenlandske broadcastere.

Vi har siden 2005 produceret mere end 1.400 programmer. Altid med øje for kvalitet og den stærke fortælling. Pipeline er et samlingssted for dedikerede og motiverede medarbejdere. Vi ønsker at være et dynamisk hus med højt til loftet og plads til kreativitet.

Pipeline har en personalepolitik hvor man tager hensyn og lytter til hinanden, samtidig med at den enkelte udvikler sig fagligt og socialt. Vi tolererer ikke mobning af medarbejderne af nogen art eller anden form for krænkelse psykisk eller fysisk.

Vi er åbne for samarbejde med alle, der har ideer og er interesserede i nytænkning af reportage,dokumentar og livsstilsformater. Vi har øget fokus på udvikling af drama i dokumentarisk form.